10,00 98,00 

Resoratiivinen ilmajooga on lempeä, kehoa avaava jooga, jossa käytetään apuna kattoon kiinnitettyä matalaa silkkiliinaa.

Tunnin aikana kehon paino on kokonaan tai osittain kankaan varassa. Kangas tukee kehoa ja painovoima pidentää lihaksia ilman painetta nivelissä ja selkärangassa.

Tunti soveltuu erinomaisesti kehon syvävenytykseen ja mielen rentouttamiseen. Restoratiiviseen ilmajoogaan kuuluvat jatkuva hengityksen seuraaminen, hellävarainen selkärangan dekompressio ja loppurentoutuminen liinassa tai lattialla.

Sinun täytyy vain rentoutua.

Tervetuloa!

Ohjaaja: Leonora Barnatckaia

Ilmoittautuessasi tälle kurssille valitse maksuvaiheessa ”maksu paikan päällä” -vaihtoehtoEthän maksa verkkopankin kautta. Saat laskun ohjaajalta s-postitse. Ilmoita lisätiedoissa, mikäli maksat käteisellä/liikuntaseteleillä paikan päälläKiitos!

 

Poista

Aloituspäivämäärä, mikäli aloitat kesken kauden:

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Resoratiivinen ilmajooga

– lempeä, kehoa avaava, korjaava ja palautumista edistävä jooga, jossa käytetään apuna kattoon kiinnitettyä matalaa kangasliinaa tukemaan kehoa.

Tällä tunnilla koet liinan syvähierovan vaikutuksen, rauhoitut, rentoudut ja parannat liikkuvuuttasi sekä pysähdyt kuuntelemaan itseäsi, hengitystäsi ja kehoasi.


Tunnin aikana tehdään enintään 6-8 asanaa (jooga asennot). Jokaisessa asanassa viivytään n. 5 min tai enemmän, jonka aikana rentoudutaan ja levätään. Asanoissa kehon paino on kokonaan tai osittain kankaan varassa. Harjoitukseen kuuluu hengityksen seuraaminen, kierrot, hellävarainen selkärangan dekompressio ja loppurentoutuminen liinassa tai lattialla.

Tavalliseen restoratiiviseen joogaan kuuluu erilaisia pienvälineitä (props) joiden avulla tuetaan kehoa hyvin ja mahdollistetaan täydellinen rentoutuminen. Restoratiivisessa ilmajoogassa käytetään lisäksi kattoon kiinnitettyä matalaa kangasliinaa ”IlmaSilkki” tukemaan kehoa asanan aikana. Asanan ollessa hyvin tuettu koko keho pääsee kunnolla rentoutumaan, mikä tarjoaa mahdollisuuden viipyä asennossa pidempään nauttien elämän makeudesta. Kangas tukee kehoa ja painovoima pidentää lihaksia ja sidekudoksia ilman painetta nivelissä ja selkärangassa. Sinun täytyy vain rentoutua.

Ihanteellisessa harjoituksessa jokainen asana tuntuu korjaavalta ja palauttavalta rauhoittaen kehoasi ja mieltäsi loppurentoutukseen.

Tunnin rauhallinen tahti soveltuu hyvin niille jotka haluavat kuunnella kehoaan harjoituksen aikana. Tunti soveltuu erinomaisesti palautumiseen, liikkuvuuden parantamiseen, rentoutumiseen ja mielen rauhoittamiseen.

Taustaa:

Restoratiivisen joogatyylin kehittäjä on B.K.S. Iyengar. Iyengaria pidetään laajalti yhtenä suurimmista joogamestareista maailmassa. Iyengar on harjoittanut jooga yli 60 vuoden ajan. Iyengarin opetus oli, että kehoa voi harjoittaa ilman kipua tai rasitusvammoja. On havaittu, että tämä joogatyyli auttaa myös toipumaan sairaudesta ja vammoista.

Tervetuloa!

 

Lisätiedot

Valitse kausi / jakso

Syksy- talvikausi 28.10.-19.12.2019, Syksykausi 29.8.-20.10.2019, Yksi kerta

Ryhmä

Maanantaisin klo 18.00-19.15, Restorstiivinen ilmajooga 1 x 75 min, Tutustumistunti