Toimitus- ja sopimusehdot

 

Kiitos,

kun tutustut sopimusehtoihimme.

Osallistumisen ehdot

Osallistuminen tunneille ja kursseille tapahtuu aina omalla vastuulla, huolehdithan, että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Yleiset sopimusehdot

Studio Daria/kurssin opettaja ei korvaa tuntien/kurssipäivien aikana sattuneita sairastapauksia tai loukkaantumisia. Ensimmäinen sairastumispäivä on omavastuupäivä, peruuttamattomista tunnesta menee veloitetaan normaalin maksun mukaan.

Peruutusehdot

Ryhmätunnit

Ilmoittautuminen Studio Darian ruhmätunneille on aina sitova. Peruutuksen voit tehdä 12 tuntia ennen tunnin alkua, tällöin voit korvata peruuttamasi tunnin jollakin muulla ohjaajasi tunnilla  saman kauden aikana. Yksittäisten tuntien peruutus onnistuu myös viimeistään 24 tuntia ennen tunnin alkua. Katso myös vierailevien ohjaajien kurssien peruutusehdot alla.

Kurssit

Ilmoittautuminen Studio Darian järjestämille kursseille on aina sitova. Voit peruuttaa osallistumisesi 14 vrk ennen kurssin alkua tai tapahtumaa, tällöin perimme muutoksesta aiheutuvat toimistokulut 15 eur. Alle 14 vrk tehdyistä peruutuksista ei maksun palautusta. Voit vaihtaa kuitenkin veloituksetta toisen osallistujan tilallesi.

Vierailevien ohjaajien kurssit

Vierailevat ohjaajat tulevat useimmiten kaukaa ja joutuvat huomioimaan lentolipuista alkaen majoituskustannuksensa. Tästä johtuen, ilmoittautuessasi sinun tulee tutustua huolellisesti heidän omiin peruutusehtoihinsa aina.

Toimitus

Kaikki kaupan tuotteet on noudettava Studio Darian tiloista sovittuna ajankohtana. Studio Daria ei toimita tuotteita.

 

Poikkeustapauksista voidaan sopia erikseen. Mikäli sinulla on kysyttävää soita numeroon 0456782767.