Palvelut

Työkaluja hyvinvointiin lapsille ja aikuisille

Saat meiltä erikoisosaamista ja asiantuntemusta sekä mielen että kehon hyvinvointiin. Tarjoamme säännöllisten ryhmätuntien lisäksi, kursseja ja tapahtumia joiden pääaiheena on itsetuntemus sekä mielen ja kehon yhteys.

Meiltä löydät tunteja sekä perheen pienemmille että aikuisille. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten voit valita juuri sinua puhutteleva laji tai kokeilla jotakin uutta. Tuomme sinulle saman katon alle Meditaatio-, Jooga-, Pilates-, Ilmahajoittelu-, ja Method Putkisto -ryhmätunteja kaikille sekä erikoisryhmiä äideille ja Senioreille. Kursseillamme pääset syventymään erikoisimpiinkin aiheisiin.

Ryhmätunnit

Ryhmämme ovat pieniä 6 – 15 hlöä, riippuen ryhmän tasosta ja lajista. Ryhmätunneillamme ohjaus on aina yksilöllinen ja osallistujien tarpeet huomioiva. On suotavaa, että löydettyäsi sopivan lajin sitoudut ryhmään, lajiin ja opettajaan joksikin aikaa. Näin saat parhaan mahdollisen kokemuksen ja opetuksen tunnillasi.

Säännölliset ryhmätunnit on jaettu kausiin (n. 7-8 viikkoa tai harjoituskertaa) lomien vuoksi. Jokaisen kauden alussa alkaa ohjaajan valitsema teema, siksi sitoutuminen kauden ajaksi on suositeltavaa. Aloitus on mahdollinen myös kesken kauden.

Joogaa lapsille ja nuorille

Lapset ja nuoret hyötyvät itsetuntemuksen kehittämisestä sekä mielen ja kehon yhteistyön parantamisesta siinä missä aikuisetkin. Kaikki lapsille ja nuorille suunnatut tunnimme edistävät sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Lapset ja nuoret pääsevät oppimaan eläytymällä ja leikkimällä. Leikin ja elämysten muodossa opetamme kehon ja mielen yhteyttä sekä läsnäolon taitoa. Fyysisten harjoitteiden lisäksi teemme hengitysharjoituksia, meditoimme, tanssimme, keskustelemme, leikimme ja rentoudumme. Emme harjoittele näytöksiin emmekä kilpaile. Jokaisen kauden viimeinen kerta pyhitetään aina luonnolliselle yhdessä ololle ja ystävyydelle.

Aikuisille

Aikuisille löytyy enemmän eri menetelmiä ja tekniikoita hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Minkälainen harjoittelu puhuttelee sinua juuri tänään? Enemmän fyysistä harjoittelua korostava Pilates vai kaipaatko mielen kirkastumista ja selkeyttä enemmän. Menetelmiä on paljon, mutta todellisuudessa niillä kaikilla on sama tavoite: henkisen ja fyysisen terveys ja eheys. Opetamme ja ohjaamme siten, että tulet tietoisemmaksi itsestäsi ja tietoisuutesi kasvu jatkuu salin ulkopuolella arjessa ja arjen eri tilanteissa.

Autamme ilomielin, mikäli kaipaat näkemystämme lajin valinnassa.

Yksityistunnit

Yksityistunti on mahdollisuus vielä yksilöllisempään ohjauksen.  Yksityistunnilla saat jakamattoman huomion. Yksityistunnilla voimme keskittyä palautumisen edistämiseen, kehon linjauksiin,  ravinto asioihin, kuntoutukseen tai mielen hyvinvointiin.

Yksityistunti -paketit

Kuntoutus

Kuntoutus voi olla selkäkivun hoito, leikkauksen jälkeinen kuntoutus tai synnytyksestä palautuminen, mutta yhtä hyvin se voi olla yleiskunnon parantaminen.

Elämäntapamuutos

Tämä on kokonaisvaltainen vaihtoehto, joka sopii myös kuntoutuksen rinnalle. Elämäntavat ja valintojemme pitkäkestoiset vaikutukset näkyvät meidän tämänhetkisessä terveydessä ja hyvinvoinnissa.

Yoga Massage

Yoga Massage eli jooga hieronta on thaimaalaiseen osteopatiaan pohjautuva manuaalinen kehoa ja mieltä rentouttava hierontatekniikka, joka auttaa kehoa vapautumaan kroonisista jännitystiloista, lukoista ja aineenvaihdunnallisista häiriöistä.

Työ ja arki ergonomia

Usein vain hyvin pieni osa vuorokautta täyttyy vapaa-ajalla. Monilla 24 tuntia vuorokaudesta täyttyy joko työllä tai arjella. Se miten silloin olemme vaikuttaa meihin ratkaisevan paljon. Kun edes osan tästä ajasta saat käännettyä edistämään hyvinvointiasi, huoltamaan kehoa ja mieltäsi alkaa luonnollinen hyvinvoinnin ja terveyden edistyminen. Usein riittää, että luonnollisia puhdistumis-, uudistumis- ja eheytymisprosesseja ei häiritä, mutta vielä enemmän tapahtuu, kun niitä tuetaan.

 

Kurssit

Täsmäaiheita varten järjestämme lyhyt- ja teemakursseja. Kurssit ajoittuvat usein viikonlopuille, mutta myös viikolle sattuu joskus lyhyitä teemakursseja. Kursseja on myös lomien aikana, joten mikäli haluat miniretriitin lomallasi sekin onnistuu. Kurssit on tarkoitettu syventämään jotakin aihetta ja antamaan eväitä itsenäiseen tai ryhmä -harjoitteluun. Kurssit ja tapahtumat sopivat hyvin myös niille jotka eivät voi sitoutua käymään säännöllisillä ryhmätunnneilla.

Master Classes

Tämä on kurssimuotoinen Mestariluokan ryhmätunti. Se on tietyn opin/lajin asiantuntijan erikoisosaamisesta koostuva tuntikokonaisuus. Master Class on erikoisosaamisen näyttö ja siksi sopii erityisesti edistyneille harjoittelijoille sekä alan ammattilaisille. Master Class tunnit keskittyvät johonkin tiettyyn teemaan ja ovat harjoittelu painotteiset ja sisältävät hyvin vähän jos lainkaan teoriaa. Master Class tunnilla saat aina jotakin uutta.

Alkeiskurssit – perustaso

Perustaso kategoriaan kuuluvat kurssit ja tunnit sopivat kaikille perustason asioista kiinnostuneille. Perustason tunnit ja kurssit sopivat niin aloittelijalle kuin kertaajallekin.

Vierailevat tähdet

Nämä ovat suosittuja ja kovasti toivottuja vierailijoita, jotka tuovat meille omaa asiantuntemustaan ja tietoaan. Vierailevien tähtien kohdalla pitää olla valmiina tajunnan avartumiseen. Tajunnan avartuminen tässä yhteydessä voi tarkoittaa uusien kysymysten syntymistä. Monesti tähdet ovat synnynnäisiä taiteilijoita jotka puhuvat omaa erikoiskieltään. Luovuus jättää aina tulkinnanvaraa.

Tilaustunnit ja pienryhmät

Suunnitteletko synttäri-, pikkujoulu- tai polttari-ohjelmaa? Rakennamme räätälöidyn ohjelmapaketin jooru sinun tarpeisiin pienryhmille, lasten synttäreille-, seurojen juhliin-, ikimuistoisiin kaveri-iltoihin ja polttareihin, pikkujouluihin sekä muihin yksityistilaisuuksiin. Pyydä ohjelmaesite ja tarjous.

Yritykset & Organisaatiot

Jokainen työntekijä on tärkeä ja arvokas. Tue henkilöstösi hyvinvointia tilaamalla juuri teidän tarpeitanne vastaavan räätälöidyn liikunta- tai luentopaketin.

Jokainen yritys on yksilö. Erikoisosaamisemme on yksilöllisten ohjelmien rakentaminen, olipa kysymys psyykkisestä hyvinvoinnista, tuki- ja liikuntaelimistön asioista tai yrityksen sisäisen vuorovaikutuksen edistämisestä. Kysy lisää.

 

Ota yhteyttä

Kuuntelemme myös sinun toiveitasi. Onko sinulla jokin aihe tai asiantuntija mielessä? Kenen pitämänä ja minkä aiheisen kurssin haluaisit, että järjestämme? Osallistumme myös tapahtumien yhteiseen järjestämiseen.