Johdatus Tantraan – tutustumiskurssi

Ladataan Kurssit / tapahtumat

Johdatus Tantraan – tutustumiskurssi

Tervetuloa Tantran kurssille!

 

Illan aikana tutustumme tantran viisauteen ja läsnäolevaan kosketukseen. Läsnäolon ja hyväksynnän avulla kosketuksen voima syvenee. Kosketus auttaa sinua olemaan tässä ja nyt ja kohtaamaan itsesi ja toinen ihminen turvallisesti.

 

Kaksi ja puolituntisessa Tantran kurssituokiossa kohtaamme, kosketamme ja hiljennymme sekä yksin että yhdessä. Voit tehdä harjoitukset halutessassi parisi/ystäväsi kanssa. Oli parisi sinulle tuttu tai tuntematon, jokainen kohtaaminen avaa omalla ainutlaatuisuudellaan sisimpääsi.

Tervetuloa koskemaan ja tulemaan kosketetuksi, fyysisesti ja henkisesti, itseäsi kuunnellen. Harjoitukset tehdään vaatteet päällä.

”Minulle tantra on läsnäoloa ja hyväksyntää, joiden tutkiminen erityisesti kosketuksen ja kohtaamisten kautta tekee tantrasta syvää ja ainutlaatuista. Kohtaamiset muiden ihmisten kanssa auttavat meitä löytämään syvemmälle itseemme. Sitä kautta taas lähelle muita.” -Tantraohjaaja Päivi Pollari

 

TANTRA

Tantra on ikivanha henkinen oppisuunta. Sanskritin kielen sana tantra muodostuu kahdesta osasta: tan tarkoittaa venyttämistä ja tra säilyttämistä. Yhdessä ne käännetään usein laajentumiseksi tai mielen ja kehon yhdistymiseksi. Tantra on nimi sekä tietylle henkiselle oppisuunnalle että joukolle tähän oppisuuntaan kuuluvia kirjoituksia (Tantrat).


Tantra on laajimmillaan tapa elää ja katsoa maailmaa rakkauden, hyväksynnän ja läsnäolon kautta. Tantrassa seksuaalisuus on hyväksytty ja arvostettu osa elämää. Tantrinen seksuaalisuus on luonnollinen ja henkinen seksuaalisuus jolla on tärkeä rooli kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Tantrinen työskentely on monelle toimiva tie itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen sekä seksuaalisuuteen liittyvien lukkojen ja ennakkoasenteiden purkamiseen. Parisuhteessa tantra voi auttaa syvän luottamuksen rakentamisessa sekä pakkomielisestä omistushalusta luopumisessa itseluottamuksen ja itseen kohdistuvan rakkauden vahvistuessa.

Tantran tavoite ei niinkään ole seksielämän parantaminen vaan pikemminkin arjen tarjoamien lukemattomien tilanteiden ja kohtaamisten hyödyntäminen, myös seksin alueella, apuna meditaation, rakkauden ja läsnäolon kokemuksen syventämiseen elämässä.

 

Tantraohjaaja:

Päivi Pollarin esittely

Löysin tantran melkein sattumalta 90-luvulla, kun lähdin Intiaan Osho-keskukseen primaaliterapiakurssille (lapsuusajan asioiden käsittelyä), jonka jatkona olivat tantrakurssi ja meditaatioretriitti. Samoja asioita kohtasimme Tantriclifecoach-koulutuksessa (2014-2016). Oman energian eheyttämisestä ja panssarin purkamisesta kohti sisäistä rauhaa ja voimaa, rakkaudesta ja seksuaalienergiasta nauttimiseen. Olin meditoinut ja käynyt tantrakursseilla ennen koulutustakin, mutta kaksivuotinen koulutus auttoi minua tuomaan tantran viisauden jokapäiväiseen elämään.

Muistan sanoneeni, että lähdin etsimään tantrasta seksuaalista varmuutta. Löysin seksuaalisuuteeni iloa, herkkyyttä ja henkisyyttä, välillä kipeiden tunteiden ja muistojen kautta. Ehkä tärkeintä on ollut aktiivisen mieleni rauhoittuminen. Katselen lempeämmin mieltäni samoin kuin itseni tai ympäristöni odotuksia ja vaatimuksia. Otan elämän vastaan viisaampana ja rauhallisempana kuin ennen.

Tantra on avannut intuitiotani. Oman itseni avautuminen on syventänyt kohtaamisia asiakkaiden kanssa päivätyössäni perheneuvolan sosiaalityöntekijänä. Intuitio ja virtaava energia kuljettavat käsiäni antaessani energiahierontaa.

Olen ensimmäiseltä koulutukseltani valtiotieteiden maisteri, sosiologi ja sosiaalityöntekijä. Olen työskennellyt sosiaalityön eri aloilla 90-luvun alusta alkaen, vuodesta 2007 lastensuojelussa lasten, nuorten ja perheiden kanssa, vuodesta 2016 perheneuvolan sosiaalityöntekijänä ja perheterapeuttina. 2013 valmistuin erityistason perheterapeutiksi Vuorovaikutuksen Tutkimuskeskuksesta ja 2016 tantraohjaajaksi Shanti Limnellin Tantriclifecoach-koulutuksesta. Energiahierontaa olen tehnyt 90-luvulta alkaen. Tällä hetkellä olen tunnekeskeisen pariterapian erikoistumiskoulutuksessa (2018-2019). Erilaiset koulutukseni, työkokemukseni ja oma elämänkokemukseni auttavat minua palvelemaan asiakkaita monipuolisesti heidän tarpeidensa mukaan.

Tantraohjaajaksi valmistuin Shanti Limnellin kaksivuotisesta koulutuksesta vuonna 2016.

Yllä olevan kuvan Päivistä on ottanut Elina Pasila

Tervetuloa!

joulukuu 14 2018

Tiedot

Päivä: joulukuu 14
Aika: 18:00 - 20:30
Hinta: €25
Tunti/kurssi Kurssit

Sijainti

Studio Daria

Tanelinkatu 2
KOUVOLA, Kymenlaakso 45160 Suomi

Puhelin:

0456782767

www

Seuraava Tantra -kurssi:

pe 14.11.2018
klo 18.00-20.30

Huom! Tantra kursseille ja tunneille ilmoittaudutaan suoraan ohjaajalle:
Päivi Pollari
paivi.e.pollari@gmail.com
+358 50 320 4734

Kommentit

Kursseille ja tunneille pääset ilmoittautumaan kaupan kautta. Maksutavan voit valita ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa! Piilota tämä ilmoitus