Matti Pääaho – Hips don’t lie!

Ladataan Kurssit / tapahtumat
  • Tämä kurssi / tapahtuma on mennyt.

Matti Pääaho – Hips don’t lie!

 Ilmoittautuminen on käynnissä.

Lantio auki – lonkat vapaaksi!

Opi sinäkin nyt toimiva menetelmä lonkkien seudun kireyden helpottamiseen. 

Lantion seudun ja lonkkien tiukkuus sekä alaselän ongelmat vaivaavat suurta osaa ihmisistä. Lonkkien tiukkuus vaikuttaa ryhtiin, selän asentoon seisoessa ja istuessa, iskiaskipuihin ja niin edelleen.

Lantio auki -tiiviskurssilla lähestytään lonkkien ja lantion avaamista järjestelmällisesti anatomisesta lähtökohdasta Matti Pääahon ohjauksessa. Kurssi sopii kaikille, joilla on perushallinta omasta kehostaan. Aiempaa kokemusta joogasta ei välttämättä tarvita. Opi helpot ja yllättävän toimivat liikkeet asiantuntijan ohjaamina.

Voisitko sinäkin saada apua tästä kurssista monen muun tavoin? Kyllä voisit.

Epäiletkö? Lue, kuinka aiemmat osallistujat ovat hyötyneet kurssista! Tämä menetelmä toimii testatusti. Sadat ihmiset ovat hämmästelleet kurssin jälkeen menetelmän toimivuutta.

    ”Lantio auki oli hieno kurssi, tykkäsin kurssin ohjaustekniikasta ja tunnelmasta, mikä parasta, kroppakin oli samaa mieltä. Olen yrittänyt löytää keinoja, joilla rentouttaa kehoa, siinä täysin onnistumatta. Kärsin selkärankarappeuman aiheuttamasta kroonisesta kivusta ja vaurioista. Niinpä oli huikeeta herätä Matin kurssin jälkeen ja todeta, että kävellessä alaselän/pakaroiden alueen liikkuvuus on muuttunut 🙂  Olen tehnyt ohjelmaa joka toinen päivä mitä ehdin ja toivon että kehon avautuminen kehittyy. Jos Matti tulee pitämään kertauskurssin tästä, olen ehdottomasti mukana! Kurssi siis 10+ arvosana.”

-Osallistuja Tampereella

    ”Kiitos aivan ihanasta kurssista Kokkolassa Matti! Olen itse pitkään kärsinyt lantion virheasennosta ja sitä kautta koko elimistö mennyt jumiin. Tämä kurssi antoi toivoa etten ehkä lopun elämääni kärsikään kivuista ja antoi uskoa siihen että itse voin tehdä paljon sen eteen. Ilmoitin itseni uudelleen joogaan, jossa olen aiemminkin käynyt. Olen myös harjoitellut kotona ja voin paljon paljon paremmin sekä jaksan arjen pyörityksen kahden pienen lapsen kanssa paljon paremmin. Kiitos vielä ja oikein ihanaa kesää sinulle.” 

-Osallistuja Kokkolassa

Miksi kurssi on ollut kerta toisensa jälkeen loppuunmyyty? Eivät opittavat asiat ole salaisuuksia vaan kehon mekanismeja, jotka voit oppia helposti.

Käymme läpi jokaisen lonkkien tiukkuuteen vaikuttavan lihasryhmän eri asanoiden avulla. Opimme yli 20 asanan Lantio auki -sarjan perusteellisesti tarkkaan linjattuna. Sarjaa voi tehdä myöhemmin kotiharjoituksena joko lyhyenä tai kokopitkänä versiona. Saat materiaalin mukaasi kotiharjoittelusi tueksi. Kurssilla on aikaa kysymyksille ja keskustelulle sekä ohjeita ohjelman muokkaamiseen erityistarpeisiin sopivaksi.

Tätä kaikkea et voi oppia muualta, sillä osa kurssilla tehtävistä asanoista on suunniteltu ja kehitetty opettajan oman kuntoutusprosessin aikana joogasta sekä fysioterapeuttisista harjoituksista muokaten niitä toimivammiksi ja turvallisemmiksi. Osa tehtävistä asanoista (asennoista) on siis kokonaan uusia.

Matin kurssista ovat hyötyneet tavalliset ihmiset, joogit, liikuntaa harrastavat, joogaopettajat, liikunnanohjaajat, fysioterapeutit ja muut kehonhuollosta kiinnostuneet niin Suomessa kuin ulkomailla. Yhtään tyytymätöntä palautetta ei ole kurssista tullut.

lokakuu 21 2018

Tiedot

Päivä: 21.10.2018
Aika: 13:00 - 17:00
Hinta: 60€
Kurssi / tapahtuma kategoriat: ,
Tunti/kurssi Kurssit

Sijainti

Studio Daria

Tanelinkatu 2
KOUVOLA, Kymenlaakso 45160 Suomi

Puhelin:

0456782767

www

Matin opettamassa joogassa turvallisuus ja terveyshyödyt ovat avainasemassa. Opetuksessa korostuu linjaus- ja kehontukitekniikat sekä kehotuntemuksen oppiminen. Matin pitkä opetustausta, maanläheinen ote ja positiivinen asenne tekevät tunneista erityisiä, nautittavia ja kenen tahansa helposti aloitettavia. Voit huomata jo ensimmäisen harjoituskerran jälkeen joogan tuomat terveyshyödyt keholle ja mielelle. Matin tunneilta saat hyvän lähtökohdan tielle joogan suureen ja monipuoliseen maailmaan.

Järjestäjä

Studio Daria
Puhelin: +358 45 6782 767
Email:
Kotisivut: Siirry sivuille

Kommentit

Kursseille ja tunneille pääset ilmoittautumaan kaupan kautta. Maksutavan voit valita ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa! Piilota tämä ilmoitus