Method Putkisto Kävelyn taito

Ladataan Kurssit / tapahtumat

Method Putkisto Kävelyn taito


”WALKING is a man’s best medicine” – ”Kävely on ihmisen paras lääke” –Hippocrates

Kaksipäiväinen kävelyn peruskurssi

la 21.4. klo 13.00-14.30

su 22.4. klo 13.00-14.30


METHOD PUTKISTO KÄVELYN TAITO

Method Putkisto – kehonhallinnan kokonaisvaltaisen konseptin vahvistuminen.

Kävely kuuluu elämän perusvalmiuksiin, kuten hengitys. On upea katsoa hyvin liikkuvaa ja joustavasti kävelevää ihmistä! Method Putkisto Kävelyn taito ohjaajat tarjoavat sinulle ohjausta – luovasti, taidolla, progressiivisesti.

 


All truly great thoughts are conceived while walking.” – Friedrich Nietzsche

 

Method Putkisto Kävelyklinikan perusta

Tekniikkana kävelystä löytyy perusta kaikille liikuntalajeille. Method Putkiston mukaan kävelyn taito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. MP -oppien siirtäminen saleilta osaksi normaalia elämää on osa työtämme:

Liikkumisen taidon perusteet puuttuvat monilta tietokoneen kanssa työskenteleviltä ihmisiltä. Sama pätee jopa urheilijoihin – urheilun harjoituttaminen ei välttämättä kehitä liikkeellisiä perusvalmiuksia.

Kävely on turvallista ja oikein suoritettuna tehokas koko kehon harjoittelumuoto. Se tuottaa yhtä hyvät tulokset kuin hölkkä, mutta vähemmillä riskeillä. Method Putkisto -tunneilla sauvoja käytetään apuvälineinä, joilla kevennetään niveliin kohdistuvaa rasitetta ja lisätään selkärangan kiertoliikettä ja energianpolttoa.

Method Putkisto ohjaa kehonhallinnan ja liikkumisen perusteet. Ohjaamme sinut oikeaan tekniikkaan – ja mittaamme tuloksia liikkumisen estetiikasta. Olemme keskittyneet biomekaniikan lisäksi fysiologiaan ja tarkentaneet kuinka/ja mitä voimme saavuttaa – kävelemällä oikein! Tulokset ovat mitattavia.

Miten MP Kävelyn taito eroaa Nordic Walking -sauvakävelystä?

Method Putkisto Kävelyn taito -ohjauskonsepti on kokonaisuutena laajempi kuin Nordic Walking ja linjassa muun Method Putkisto -tarjonnan kanssa. Se on yksi harjoitusmuoto ja luonteva osa progressiivisesti etenevää ja varioitua MP-tarjontaa. Myös MP Kävelyn taito -ohjaaja ohjaa kehonhallinnan perusteita MP-menetelmää käyttäen. Nordic Walking-sauvoja käytetään harjoittelussa, joskin MP:ssä korostetaan niitä pienvälineinä liikkeenhallintaan. Niiden käyttö ei siis ole itse tarkoitus vaan tavoitteena on päästää niistä irti ja olla vapaita liikkumaan!

Taustaa

Tarjoamme Method Putkisto MP Kävelyn taito -tunteja kaikille Method Putkisto -käyttäjille tapana harjoituttaa liikkumisen perusteita ja keskikehon toiminnallisuutta MP-tuntien rinnalla normaaliviikkotunteina ja kurssimuodossa. Tekniikkana kävelystä löytyy perusta kaikille liikuntalajeille. Method Putkiston mukaan kävelyn taito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. Method Putkisto Kävelyn taito -ohjelma avaa ja kokoaa Method Putkisto -konseptia.

Tervetuloa!

TallennaTallenna

huhtikuu 21 2018

Tiedot

Start: huhtikuu 21 klo 13:00
End: huhtikuu 22 klo 14:30
Hinta: €40
Kurssi / tapahtuma kategoriat:
Tunti/kurssi Kurssit

Voit ottaa mukaan omat kävelysauvat, jos sinulle on sellaiset myös lainasauvat käyvät hyvin, mutta älä osta kurssia varten sauvoja. Kurssilla katsotaan sopiva (oikea) pituus tuleville sauvoillesi. Pukeudu sääolosuhteiden mukaisesti, sillä nautimme ulkoilmasta koko kurssin ajan. Tavataan Urheilupuiston uimahallin edessä ja lähdetään siitä yhdessä.

Ohjaajana Jaana Pajula-Ihaksi

Kommentit

Kursseille ja tunneille pääset ilmoittautumaan kaupan kautta. Maksutavan voit valita ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa! Piilota tämä ilmoitus