35,00 250,00 

Kokonaisvaltainen elämäntapamuutos / Elävä Ravinto -luennot – Daria Panasenko

Jooga / meditaatio / Yoga Massage – Joogahieronta/ Kundaliinijooga / Ilmajooga – Leonora Bernadskaia

Biodynamiikka & kraniosakraaliterapia 120 min – Petri Gava

Pilates / Synnytyksestä palautuminen ja Raskausliikunta / Lempeä venyttely – Ksenia Sharapova

Method Putkisto / MP Pilates / MP Body Up – Anu Palmunen

Yritykset ja pienryhmät / Method Putkisto / MP Pilates / MP Pilates -laiteharjoittelu / MP Body UP – Jaana Pajula-Ihaksi

Poista

Kauden alku

Ilmoita päivämäärä, jona uusi yksityistuntikausi alkaa

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

YKSITYISTUNNIT, KUNTOUTUS JA TERAPIA

Valitse ohjaaja

– SUUNNITELLAAN AINA SINUN TAVOITTEIDEN JA TARPEIDEN POHJALTA

Yksityistunnilla saat jakamattoman huomion. Keskitymme mihin tahansa tarpeelliseksi katsottuun aiheeseen ja juuri sinun kehitykseesi. Harjoittelu tapahtuu aina yhteistyössä sinun kanssasi ja mahdollisesti sinuahoitavan lääkärin tai fysioterapeutin kanssa.

Säännöllisen ryhmätunneilla käynnin lisäksi otetut yksityistunnit voivat viedä harjoittelun uudelle tasolle! Yksityistunnilla saadun opin pystyt viemään mukanasi harjoitteluun ja huomioimaan oman kehosi entistä paremmin.

– ELÄVÄ RAVINTO -LUENNOT

Saat tietoa terveydestä ja elinvoimaista ja siitä mikä vaikutus ruoalla on siihen. Teemana Elävä Ravinto on satoja vuosia vanha ja silti erittäin huonosti valaistu. Tänä päivänä elävä ravinto sekoitetaan usein raakaan ravintoon, joka on eri asia kuin Elävä Ravinto, joskin ruoka syödään kypsentämättömänä kummassakin suuntauksessa. Elävä ravinto, oikein oivallettuna, parantaa terveyttä, mutta väärin oivallettuna voi viedä sen. Luennon tarkoitus on valaista teemaa niille, jotka miettivät ruoan vaikutusta omaan henkiseen ja fyysiseen terveyteen. Luento on erittäin mielenkiintoinen ja monille teema on uusi.

Luennot jaetaan 4 eri osaan:

  • perusteet – Mikä Elävä Ravinto?
  • aloitus
  • toteutus
  • elämä, liikunta ja elävä ravinto

Yksityituntisopimus 6 kk (sovittava ensin ohjaajan kanssa)

Sopimus on voimassa 6 kuukautta sopimuksen alkamispäivästä ja oikeuttaa neljään yksityistuntiin kuukaudessa. Yhden yksityistunnin kesto on 60 min. Maksu tapahtuu itsenäisesti, kuukausittain, kunkin kuukauden viimeisenä päivänä. Kunkin kuukauden 4 yksityistuntia tulee käyttää kyseisen kuukauden aikana. Tutustu tarjoukseen.

Lisätiedot

Ohjaaja

Anu Palmunen, Daria Panasenko, Ksenia Sharapova, Leonora Bernadskaia, Petri Gava

Yksityistunti

Biodynamiikka – Kraniosakraaliterapia 120 min, Duo sopimus 6 kk – 1 kk maksu, Duo yksityistunti 1 x 60 min, Sopimus 6 kk – 1 kk maksu, yksityistunti 1 x 60 min, yksityistunti 5 x 60 min, Yoga Massage – Joogahieronta 120 min