Pehmeä syvyys – Method Putkisto Ilmassa

Pehmeä syvyys – Method Putkisto Ilmassa

Pehmeyttä metodista ja syvyyttä liinasta.

Oletko valmis uudenlaiseen keveyteen ja liikkumisen vapauteen?

Nyt uutuutena saat kaksi asiaa samassa paketissa: Method Putkisto® -huippu menetelmän ja ainutlaatuisen välineen.

UUTTA!  Pääset vaikuttamaan kehosi ja mielesi syville tasoille – rentoudut ja vahvistut sisältä ulospäin. Kauden ohjelmassa koko kehosi saa tasapainoisen huomion, mutta erityisesti lonkat ja alaselkä kiittävät. Tunnet keveyttä ja vapautta heti tunnin jälkeen.

Tätä uutuutta kannattaa tulla kokeilemaan.

Method Putkiston pehmeät syvävenytykset vapauttavat kehon sen neutraaliin asentoon ja keskuslinjalle, kun vahvistavat harjoitukset vahvistavat kehoa uuteen asentoon. Harjoitteet tehdään matalassa liinassa, joka puolestaan tuo syvyyttä ja rentoutta harjoituksiin. Mikäli liinassa tai ”ilmasilkissä”  harjoittelu ei ole tuttua tämä on turvallisin, pehmein ja miellyttävin tapa tutustua siihen.

Kuten tavallisillakin Method Putkisto -mattotunneilla käytämme muitakin tarvittavia pienvälineitä liinan lisäksi. Tunti sopii erityisesti niille jotka kaipaavat lisää tilaa alaselän ja lantion alueelle. Tunnilla käydään tasapainoisesti koko keho, mutta keskitymme erityisesti lantion ja alaselän alueen avaukseen. Lähdet tunnilta 2 cm pidempänä ja alaselkä kiitollisena.

Tervetuloa kokeilemaan! Kuvaile kokemuksesi kommenttina alle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kursseille ja tunneille pääset ilmoittautumaan kaupan kautta. Maksutavan voit valita ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa! Piilota tämä ilmoitus